Skip to main content
Utbildningar

Glada och sorgliga nyheter från oss på Truckförarskolan

By 16 december, 2021december 17th, 2021No Comments

Nytt varumärke, samma goda service

Vi startar med en riktigt glad nyhet: vi byter varumärke från UniCarriers till Mitsubishi.

Som du kanske redan vet bytte UniCarriers svenska säljdivision namn till Logisnext Sweden AB redan under förra året. Och från och med nu representerar vi också varumärket Mitsubishi fullt ut. Vår verksamhet rullar dock på precis som vanligt – men får såklart ett lyft av detta välkända varumärke.

Julhelgen närmar sig och därför vill vi lägga en påminnelse under granen: kom ihåg att beställa material redan nu inför kurserna i januari.

Sista datum för beställning innan jul är 22/12. Sedan tar vi helgledigt under vecka 52 – och är tillbaka igen den 3/1.

Beställ här

WHAT A LIFT!
Nu finns eLift även på engelska

Det ska vara lätt att få rätt utbildning även om man inte har full koll på
svenskan ännu.
En del elever föredrar engelska framför svenska – det kan handla om personer som är nya i Sverige eller tillfällig utländsk arbetskraft. Därför är vi glada att även kunna erbjuda eLift på engelska. Kursen har samma innehåll som den svenska – och följer svensk läroplan och svenska lagar – det är bara språket som skiljer sig.

Boka direkt här

I förra nyhetsbrevet berättade vi ju om att vår uppskattade arbetsmiljörevisor Göran Rehn gått i pension. Nu är vi ledsna över att behöva berätta att Göran inte hann njuta av sin nyvunna frihet, då han gick bort den 25/11. Visserligen efter många års kamp mot sjukdom, men ändå så orättvist och oväntat. Göran började hos oss redan 1988 och kommer att vara saknad av oss alla. Naturligtvis går våra a också till Görans familj och närmaste.

Ta hand om varandra!

Vårens kurser är här

När det nya året väl drar igång brukar saker gå undan. Så varför inte ta en paus från (h)julbestyren och blicka framåt lite? Vi har nämligen passat på att uppdatera vårens kursschema, det hittar du här.

Leave a Reply