Coronavirus (covid-19) – Viktig information till våra kunder

2020-03-31

För UniCarriers Kompetens- & Utbildningscenter har säkerhet och hälsa för våra kunder och medarbetare högsta prioritet. Samtidigt eftersträvar vi att kunna genomföra våra kurser och leverera våra produkter och tjänster som vanligt. Vi vidtar därför alla rekommenderade försiktighetsåtgärder och följer Folkhälsomyndighetens och regerings gällande beslut för att säkerställa att vi inte bidrar till smittspridningen.

Vid våra kurser har vi minskat antalet deltagare per kurs, och använder oss av större och luftigare lokaler. Vid praktisk körträning gäller samma principer, mindre grupper, större avstånd samt rengöring av förarplatsens reglage, manöverdon och övriga kontaktytor mellan varje körpass.

Distansundervisning är annars det tryggaste och säkraste sättet att genomföra utbildning på i dessa tider. Vi kan hålla teoridelen på alla våra kurser som webbaserade över nätet via Teams. Vår utbildare går igenom utbildningsmaterialet med deltagarna och det är öppet för frågor, precis som en lärarledd utbildning på plats. Kontakta oss gärna för mer information om detta upplägg.

Vi kan också rekommendera den etablerade och uppskattade webbutbildningen för truckförare, eTruck. Läs mer om eTruck på vår hemsida.

eTruck har fokus på trucksäkerhet och truckekonomi och är en effektivare utbildning som skapar mindre frånvaro. Praktikdelen hålls i våra lokaler i Mölnlycke (Göteborg), eller på plats ute i kundens lokaler och med kundens truckar.

Klicka här för att komma till eTruck

 

Har ni vidare frågor är ni välkomna att kontakta oss på truckskolan@unicarrierseurope.com alt. 031-98 42 71.

För mer information vänligen håll er uppdaterade på Folkhälsomyndigheten webbsida www.folkhalsomyndigheten.se

Observera också information och rekommendationer för åtgärder som kommer från https://www.krisinformation.se/detta-kan-handa/handelser-och-storningar/20192/myndigheterna-om-det-nya-coronaviruset