Våra kurser

UniCarriers eLift

Nu ger vi liftutbildningen ett lyft: eLift är här!

Välkommen till en riktigt bra online-utbildning för lift, som inte bara sparar tid utan också ger riktiga kunskaper. eLift skapar säkra liftoperatörer som kan arbeta effektivt. Du behöver inte längre välja mellan en snabb liftutbildning eller en bra liftutbildning – med eLift får du båda.

INSTRUKTÖR? ANMÄL DIG TILL WORKSHOP
eLift bild 1

eLift — snabbare utbildning, högre säkerhet

eLift ger flexibilitet, enkelhet och lägre kostnader. Men nya liftoperatörer ska inte bara klara teoriprovet – de ska förstå riskerna med lift så att de kan arbeta säkert och effektivt.

eLift bild 3

Hemligheten: storytelling som berör

Vill man påverka attityder, till exempel hur vi förhåller oss till risker, måste människor få känna sig berörda. Därför använder vi storytelling i eLift.

eLift bild 2

Lära sig utan att ens tänka på det

eLift berättar om en arbetsdag då en olycka inträffar. Eleverna vet inte när eller hur, och försöker räkna ut vad som kommer att hända. Utan att tänka på det övar man sig i att upptäcka och undvika risker.

eLift bild 4

Bra e-lärande utmanar flera sinnen

Genomarbetade videofilmer, pedagogiska animationer och förklarande bildspel fördjupar elevens kunskap. All text läses upp och allt presenteras i små delar som är lätta att ta till sig.

eLift bild 5

Bättre kontroll över resultaten

Mängder av kluriga flervalsfrågor förbereder eleven inför slutprovet. Det ger kontroll över att man förstått. Men det ger också instruktören möjlighet att snabbt upptäcka vem som behöver extra stöd.

eLift bild 6

Mindre frånvaro för utbildning

Idag är vi vana vid använda dator, läsplatta eller mobil – och vid att kunna studera när och var som helst. Genom att använda tider under arbetet med mindre beläggning, trollas frånvaron för teoriutbildning nästan helt bort.

Ett upplägg som alla vinner på

Eleverna får kunskaper som sitter, instruktörerna kan fokusera på de som verkligen behöver hjälp, och beställaren får minskad frånvaro för utbildning och därmed lägre utbildningskostnader. Det menar vi är ett upplägg som alla vinner på. Ett riktigt lyft när det kommer till liftutbildningar.

Kort och gott om eLift

Online-kurs som täcker teoridelen av en liftutbildning.

Tar cirka 2,5 timmar att genomföra.

Är inte knuten till någon speciell bransch.

Kan användas vid alla grund- och repetitionsutbildningar på liftar.

Täcker samtliga förekommande plattformstyper: saxlift, bomlift, pelarlift, vikarmslift.

Följer de internationella standarderna ISO 18878:2013, 18893:2014 och den svenska liftläroplanen, LLP.

Ger säkrare förare, enklare utbildning och bättre ekonomi!
ANMÄL DIG TILL WORKSHOP
Lift-illustration