Våra kurser

Nu introducerar vi UniCarriers eTruck!

Internationellt prisbelönade UniCarriers eTruck är modern pedagogik när det är som bäst. Genom fullt utvecklad storytelling får användaren en kurs som både engagerar (”Man vill veta hur det slutar!”) och ger kunskaper som verkligen sitter (”Den bästa e-kursen jag varit med om!”). Samtidigt som instruktören behåller full kontroll, blir det lättare att fokusera på rätt saker.

Fokus på trucksäkerhet och truckekonomi.

UniCarriers eTruck ger truckförare som inte bara kan, utan förstår. För att svara mot dagens krav måste truckundervisning inte bara effektiviseras – den måste få ett ännu tydligare fokus på säkerhet och ekonomi. Med UniCarriers eTruck blir effekten tydlig: Hur mycket sparas inte av en olycka som aldrig hände, en skada som aldrig uppstod?

Storytelling när det är som bäst ger kunskap som varar.

All forskning visar att berättande engagerar. Här blandas det dessutom med fördjupande faktagenomgångar och övningsuppgifter. All text berättas av speaker – bra för de med lässvårigheter och den som är osäker på svenska. Tillsammans ger det kunskap som bevisligen sitter.

Effektivare utbildning och mindre frånvaro

UniCarriers eTruck skär ner kostnaden för både grund- och repetitionsutbildning. Eleven kan använda tider när arbetsbelastningen är låg och utnyttja också kortare pass effektivt. Det ger bättre utbildning samtidigt som frånvaron minskar.

Plattformsoberoende frihet. Utbilda när och var som helst.

UniCarriers eTruck fungerar lika smidigt på dator, laptop eller surfplatta. Den nya generationen truckelever är redan van vid att studera på egna villkor och vill kunna göra sin utbildning när och var det passar dem. De är förberedda, oavsett plattform. Välkommen du också!

Truckinstruktören får full kontroll på rätt kunskap.

Som instruktör kan du följa elevernas resultat online – snabbt och översiktligt. Det gäller lika mycket för små eller stora elevgrupper, geografiskt spridda grupper eller grupper med olika förkunskaper. Du ser direkt om och när en elev behöver hjälp, och du kan ge stöd precis när det behövs – du får helt enkelt tid över att fokusera på rätt saker.

Finns på svenska och på engelska.

Föredrar man engelska framför svenska, t ex som nyanländ invandrare eller tillfällig utländsk arbetskraft finns eTruck även i engelsk version – baserad på svensk truckläroplan och svenska lagar. Som instruktör behöver du bara välja språk.

Systemkrav

eTruck stöds för närvarande av webbläsare med de senaste versionerna av Microsoft Edge, Google Chrome, Safari och Firefox. Internet Explorer fungerar inte ihop med eTruck, då denna webbläsaren inte längre uppdateras. eTruck lämpar sig bäst för skärmar med en upplösning på minst 1024×768 pixlar.

För mobil åtkomst stöds även de senaste versionerna av inbyggda webbläsare för mobila enheter som använder iOS respektive Android.

Boka här
Anmäl ditt intresse till eTruck